+38640213046 book@barjanka.si

Vožnja z ladjico po Ljubljanici

Vožnja z ladjico po Ljubljanici je nepozabna izkušnja, na kateri spoznate Ljubljano iz povsem nove perspektive. V udobju naše ladjice si lahko ogledate vse glavne znamenitosti mesta in uživate v edinstvenih prizorih iz narave – v vseh letnih časih. Prepričani smo, da bo vožnja po Ljubljanici z Barjanko ena najbolj mirnih in hkrati navdušujočih doživetij v vašem življenju.

vožnja z ladjico

Redna vožnja z ladjico

1 URA

Zagotovite si najboljši pogled na glavne znamenitosti mesta – v samo eni uri! Pridružite se nam na sproščujoči plovbi po Ljubljanici in doživite Ljubljano in njene čarobne mostove iz nove perspektive.

vožnja z ladjico

Zasebni najem ladjice

OD 1 DO 8 UR

Vas mika vožnja po Ljubljanici v izbrani družbi? Z ljudmi, s katerimi najraje preživljate čas? Zasebni najem ladjice je popolna rešitev za vas. Dobrodošli na krov!

Zasebni piknik na ladjici

OD 3 DO 8 UR

Popeljite prijatelje in družino na nepozabno vožnjo pod čarobnimi ljubljanskimi mostovi. Hrana, pijača in vse ostalo, kar potrebujete za sproščeno doživetje v slogu – vključeno!

Popoln prostor za poslovna in zasebna srečanja

Ne glede na to, ali organizirate poslovno ali zasebno srečanje, Barjanka bo poskrbela za edinstveno doživetje ljubljanske mestne arhitekture s pridihom narave. Vožnja po Ljubljanici po vaši meri je popolna izbira za pare, skupine popotnikov ali prijateljev, družinska srečanja, rojstnodnevne zabave, poroke, poslovne dogodke, »team buildinge«, šolske izlete itn. Hrano lahko priskrbite sami, lahko pa »catering« za vas uredimo mi.

Spoznajte svojega kapitana

Več tisoč popotnikov je v zadnjih 15 letih uživalo v vožnji z Barjanko. Smo eden prvih ponudnikov ogledov mesta z ladjico Naši kapitani so domačini, ki že od rojstva živijo v Ljubljani. Poznamo vsak centimeter reke in z veseljem z vami delimo ljubezen do našega zelenega mesta.